سرخ کن صنعتی میتواند این مشکل را برای شما حل نماید با استفاده از ظرفهای توری شکل سرخکن و صنعتی میتوانید غذا را داخل روغن در حال جوشیدن غوطهور ساخت و در مدتزمان مناسب آن را از روغن بهصورت یکباره و به راحتی خارج نمایید.
علاوه بر این استفاده از سرخ کن صنعتی احتمال پاشیدن روغن داغ به بدن شخص را به حداقل ممکن کاهش خواهد داد. در سرخ کن روغن در محفظهای عمیق در حال جوشیدن است که امکان پاشیدن آن را به شدت کم میکند و همچنین احتمال سوختگی افرادی که در رستوران و فست فود مشغول به کار هستند را نیز به حداقل ممکن خواهد رساند.
سرعت داغ شدن روغن در این وسیله بسیار بیشتر از ظرف بر روی اجاقگاز خواهد بود. بنابراین میزان خراب شدن روغن بر اثر حرارت مداوم کاهش خواهد یافت. علاوه بر این حجم روغن و میزان مواد غذایی در سرخ کن صنعتی بسیار بیشتر از سرخکنهای خانگی و همچنین ظروف آشپزخانه خواهد بود.
سرخ کن صنعتی بسته به میزان ظرفیت روغن و مواد غذایی و همچنین امکانات مختلفی که بر روی آنها موجود میباشد مدلهای مختلفی دارد که به انواع زیر قابل دسته بندی میباشد:
معمولاً کوچکترین سایز سرخ کن صنعتی برای استفاده های حجم متوسط و کم قابلاستفاده خواهد بود. از آن معمولاً در
تجهیزات کافی شاپ و یا
تجهیزات فست فود های کوچک استفاده میشود. حجم غذا و روغنی که در سرخکن رومیزی قابلاستفاده است نسبت به مدلهای دیگر بسیار کم خواهد بود. و میتوان تنها مزیت آن را کم فضا بودن آن دانست که باعث میشود در صورتی که فضای کمی در اختیار دارید حجم زیادی از شما اشغال نکند . سرخ کن رومیزی به دو مدل گازی و برقی تقسیم میشود که برای گرمایش روغن از برق و یا گاز استفاده خواهد کرد. فارغ از این که برای گرمایش روغن از برق یا گاز استفاده کند به دو نوع تک مخزن و دو مخزن تقسیم میشود.
سرخ کن تک مخزن تنها دارای یک مخزن برای سرخ کردن مواد غذایی و میتوانید در زمان واحد فقط یک مدل غذا را سرخکنید.
در صورتی که بخواهید سرعت سرخ کردن غذا را افزایش دهید میتوانید از سرخ کن صنعتی دو مخزن استفاده نمایید. این مدل میتواند سرعت پخت غذای شما را به شدت افزایش داده و بنابراین برای رستورانها مناسبتر خواهد بود.
مدل کابین دار از رومیزی حجم بزرگتری داشته و میزان روغن و مواد غذایی بیشتری را میتوانید در یک زمان در آن سرخ کنید این نوع سرخ کن برای رستورانهای بزرگ مناسب و قابلاستفاده خواهد بود دقت داشته باشید که حجم سرخکنها یک کابین دار معمولاً در حدود بیست و یک لیتر روغن بوده که با دمای نزدیک به ۱۶۸ درجه سانتیگراد باعث پخت مواد غذایی در روغن خواهد شد.
از آنجایی که در سرخ کن صنعتی ذرات غذا در روغن وارد خواهد شد و همچنین روغن در حال جوشیدن دچار آلودگی میگردد، استفاده از سرخ کن صنعتی که دارای یک فیلتر باشد میتواند کیفیت مواد غذایی شما را به طور چشمگیری افزایش دهد. در همین راستا برخی از سرخکنهای کابین دار یک سیستم فیلتر روغن برای تصفیه روغن و همچنین یک پمپ روغن برای انتقال روغن به داخل پمپ دارند .
برای سرخ کردن مواد غذایی که از بافتهای متراکم تری برخوردار هستند بایستی از سرخکنهای صنعتی استفاده شود که با استفاده از سیستم تحتفشار روغن را به داخل بافت مواد غذایی هدایت میکند در صورتی که از این نوع سرخکن استفاده کنید مواد غذایی سرخ شده شما بافت نرم خود را حفظ خواهند کرد ولی در صورتی که از سرخکنهای معمولی استفاده کنید ممکن است مواد غذایی شما حالت خشک و کریسپی به خود بگیرد. در صورتی که تصمیم به سرخ کردن مواد غذایی مانند مرغ داری بهتر است از سرخ کن صنعتی کابین دار تحتفشار استفاده نمایید تا بافت مرغ شما با همان کیفیت مطلوب سرخ شود.
درباره این سایت